Over Machinefabriek Bex

Machinefabriek Bex

In 1984 ontstond het machinebewerkingsbedrijf Bex. Een echt familiebedrijf. Begonnen als eenmanszaak en uitgegroeid tot een vooruitstrevende en volwaardige machinefabriek. Al jaren wordt er gewerkt voor een groot aantal gerenommeerde machinebouwers, zowel nationaal als internationaal.

Onze kracht? Flexibiliteit, kwaliteit en persoonlijke aandacht. Tot op de dag van vandaag staat persoonlijk contact en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel. Tevredenheid op alle fronten, daar hechten wij waarde aan.

Onze expertise

Ons team staat voor u klaar voor reparatie, onderhoud en toelevering van moderne machinebouw.

Reparatie & onderhoud
Wij weten als geen ander wat machinestilstand betekent. We staan dan ook 24/7 voor u klaar. U kunt rekenen op een snelle reactie en correcte afhandeling.

Toelevering moderne machinebouw
Ons team bestaat uit deskundige en geschoolde medewerkers met passie voor hun vak. Dit in combinatie met het gebruik van een uiterst modern CAD/CAM-systeem en CNC gestuurde machines maakt het mogelijk kwalitatief hoogwaardige en duurzame producten te creƫren tegen scherpe prijzen.

Heeft u speciale wensen?
Door onze flexibele aanpak gaan we elke uitdaging aan. Ons creatief en vakkundig team bekijkt graag de mogelijkheden en levert advies op maat.