Toeleverancier machinebouw

Toeleverancier machinebouw
Door een modern machinepark zijn wij in staat producten in zowel enkelstuks als middelgrote series tegen een zeer concurrerende prijs aan te bieden.

Modern en uitgebreid machinepark
Machinefabriek Bex bv maakt gebruik van een uiterst modern CAD/CAM-systeem. Uw aanvragen kunt u middels diverse digitale formaten aanleveren. Onze moderne cnc gestuurde machines, zoals 5-assige freesmachines en draaibanken met aangedreven gereedschappen, maken van iedere wens een uitkomst.

Hoge kwaliteit producten
Bij Machinefabriek Bex bv staat kwaliteit hoog in het vaandel. De constructie, pasvorm en kwaliteit bepalen de duurzaamheid van het product. Onze medewerkers zijn deskundig, worden voortdurend bijgeschoold en vervaardigen uw producten met een hoge mate van precisie. Zo bent u verzekerd van een optimale gebruiksduur van uw product.

Kwaliteitscontrole
Alle opgeleverde producten doorlopen een degelijke kwaliteitscontrole door een verantwoordelijke medewerker voordat ze naar u verzonden worden. Dit gebeurt in een moderne geconditioneerde meetkamer. Op uw aanvraag zorgen wij voor een complete kwaliteitsrapportage.

Wilt u meer weten over ons machinepark of heeft u nog andere vragen? Neem dan contact met ons op.